[Žinios trumpai] Skelbiama, kad D. Dugina galingai apvogė Kremlių, įvyko didelis skandalas užkulisiuose  ()

Propagandistė Darja Dugina galėjo dalyvauti vagiant lėšas, kurias Kremlius skyrė Europai papirkti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] Skelbiama, kad D. Dugina galingai apvogė Kremlių, įvyko didelis skandalas užkulisiuose  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D. Dugina labai supykdė Kremlių: Sasha Sotnikas įvardijo tikėtiną Rusijos propagandistės likvidavimo priežastį. RF garbintojos Darjos Duginos mirtis gali būti susijusi su finansiniais kivirčais.

Tokią versiją socialiniame tinkle „Twitter“ išsakė iš Rusijos Federacijos pabėgęs opozicijos žurnalistas Sasha Sotnikas, turėdamas omenyje „informacijos nutekėjimą“.

„D. Dugina buvo įtraukta į pinigų vagystę, kuriuos Kremlius skyrė M. Le Pen rinkimų kampanijai Prancūzijoje finansuoti. Pinigai niekada nepasiekė Marine. Tas pats nutiko ir su Europos antiglobalistais. Mergina yra žiurkė. Bet jie norėjo pašalinti dukrą ir tėvą“, – sakė žurnalistas.

Pažymėtina, kad velionės tėvas yra žinomas Rusijos kraštutinių dešiniųjų nacionalistas, „rusiškojo pasaulio“ ideologas ir „rašistas“ Aleksandras Duginas. Kartu su dukra jis Rusijos žiniasklaidoje propagavo imperijos idėjas, palaikė agresyvią Maskvos politiką ir kruviną karą prieš Ukrainą. Rusijos propaganda vienbalsiai kaltina Ukrainą dėl to, kas įvyko.

 

Kyjivas jau oficialiai atsiribojo nuo propagandistės mirties. Rugpjūčio 20-osios vakarą automobilis, kuriuo D. Dugina keliavo į Maskvą, išlėkė į orą. Sprogo sprogmuo, kurį nepažįstami asmenys pritvirtino prie jos automobilio dugno. Jos tėvas turėjo būti 30-metės propagandistės automobilyje, tačiau paskutinę akimirką kelionę atšaukė. Tai ir išgelbėjo jo gyvybę. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, A. Duginas šiuo metu yra ligoninėje, nes jis labia sunkiai pergyvena dukters mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(90)
(5)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: