[Žinios trumpai] Po D.Duginos žūties Rusijos propagandistai panikuoja: papasakojo beprotišką istoriją su kamuoliu  ()

Darijos Duginos nužudymas sukėlė paniką Kremliaus propagandistų gretose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] Po D.Duginos žūties Rusijos propagandistai panikuoja: papasakojo beprotišką istoriją su kamuoliu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai, ilgus metus kurstantys neapykantą Ukrainai ir Vakarams, dabar yra išsigandę. Žuvus kolegei Darijai Duginai, jie suprato, kad nėra neliečiami.

Pagrindinio Kremliaus propagandos mašinos sraigtelio „Russia Today“ vyriausioji redaktorė Margarita Simonian prisipažino, kad jai visur tenka eiti su apsaugos darbuotojais. Apie tai ji papasakojo savo „Telegram“.

Propagandistė tikina, kad pavasarį į ją jau buvo pasikėsinta. Dabar ji bijo net vaikiškų kamuolių. „Vakar, likus porai valandų iki tragedijos, vaikščiojome per parką. Su apsauga. Dabar aš visada vaikštau su apsauga… Ant suoliuko buvo vaikų kamuolys. Ir vienas iš vaikinų staiga prie jo nubėgo. Aš sakau: „Kodėl? Juk tai tik kamuolys.“ Jis atsako: „Jei turėčiau užduotį tave pašalinti, taip padaryčiau: susprogdinčiau kamuoliuką tavo kelyje“. Ir pagalvojau: „Kaip visa tai juokinga". O po dviejų valandų paaiškėjo, kad ne. Tai visai nejuokinga", – skundėsi propagandistė.

Dėl Duginos likvidavimo ji kaltina Ukrainą, nors šiuo metu to įrodymų nėra. Tai netrukdo Simonian reikalauti smūgių prieš „sprendimų priėmimo centrus“ Ukrainoje. Nes ji bijo.

Kas dabar vyksta su Rusijos propagandistais, savo „Telegram“ kanale paaiškino Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka. „Rusijoje oficialiai atidaroma baimės ir išgyvenimo olimpiada. Niekas neturi imuniteto. Netgi geriausi propagandistai“, – rašė deputatas.

(90)
(3)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: