SBU generolas paviešino didžiausią Ukrainos kariuomenės problemą - tai ne ginklai ir ne šaudmenys: tai visai kas kita (Video)  (2)

Problema tik viena: baiminamasi dėl savo civilių gyventojų praradimo bei infrastruktūros sunaikinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į televizijos kanalo „Priamyj“ vedėjos klausimą ar tiesa, kad šiandien kontrpuolimas vyksta visomis fronto kryptimis, Ukrainos saugumo tarnybos vadovo pavaduotojas Viktoras Jagunas pateikė netikėtą atsakymą, pavadindamas tai, kas vyksta „visiškai kitokio pobūdžio operacija“.

Jaguno interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„Turime labai didelę komunikacijos problemą ta prasme, kad norime matyti tokį kontrpuolimą: kovotojai puola su vėliava ir dainomis. Realybėje, Ukrainos kariuomenė kontrpuolimo visai nevykdo. Tai visiškai kitokia operacija", - kalbėjo Jagunas.

Po to jis pateikė informaciją apie tai, kas iš tikrųjų vyksta šalies frontuose:

 

„Tai kad pradėjome naikinti sandėlius ir valdymo centrus, jau buvo pasiruošimas operacijai, kurią dabar matome. Mūsų kariuomenės problema yra net ne tai, kad mes neturime tiek daug ginklų, šaudmenų atsargų ir jų skaičius nėra toks, kaip kadaise rašė sovietinėse knygose. Problema ta, kad mes nenorime nuostolių tarp savo kariškių, nuostolių tarp civilių gyventojų ir infrastruktūros sunaikinimo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(7)
(131)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: