[Žinios trumpai] Rusija pradeda suvokti savo pralaimėjimą – TV laidos eteryje pripažino: visiška pergalė Ukrainoje neįmanoma, įvardino priežastį (Video)  ()

Rusijos valstybinės televizijos laidų vedėjas pareiškė, kad pagalba, kurią Kijevas gauna iš Vakarų, neleis Maskvai pasiekti „visiškos pergalės“ kare Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Komentarai per programos „Myesta Vstrechi“ („Susitikimo vieta“) segmentą buvo paskelbti diskusijos dalyviams atvirai diskutuojant apie Rusijos oponentų žudymą ir Maskvos teroro aktus prieš amerikiečius, Ukrainai vykdant kontrpuolimą prieš Rusijos pajėgas Chersono regione.

Vašingtonas skyrė daugiau nei 9 milijardus USD karinės pagalbos Ukrainai nuo vasario 24-osios Vladimiro Putino invazijos pradžios, kai JAV tiekiamos didelio mobilumo artilerijos raketų sistemos (HIMARS) smogė Rusijos vadovavimo centrams ir amunicijos sandėliams.

Tačiau NTV, kuris yra vienas pagrindinių valstybinių kanalų, laidos dalyviai teigė, kad Vašingtonas taip pat kontroliuoja Ukrainos karinę operaciją.

Laidų vedėjas Andrejus Norkinas paklausė ekspertų, ar Rusija turėtų vykdyti užsienio operacijų veiksmus už Ukrainos ribų. Jis paminėjo sovietų žvalgybos pareigūną Pavelą Sudoplatovą, kuris Vakarų šalyse vykdė žmogžudystes ir sabotažo veiksmus, pavyzdžiui, 1940 m. Meksikoje nužudė disidentą Leoną Trockį.

 

Vienas iš laidų vedėjų Ivanas Truškinas paklausė, kas nutiktų, jei išsipildytų jo „fantazija“, jeigu su Ukraina susijęs Pentagono pareigūnas „užspringtų vyšnios kauliuku“, ir ar tai sustabdys „ardomąją veiklą mūsų teritorijoje“.

 

Truškinas sakė, kad Ukrainos karo pastangos buvo vykdomos „arba gavus JAV pritarimą, arba net koordinuojant kažkieno iš ten“.

„Kol yra išorinių jėgų, norinčių siųsti žmones, duoti jiems ginklus, užpildyti jų galvas radikalia informacija, man atrodo, kad, deja, mes negalėsime pasiekti visiškos pergalės“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()