Arestovičius trolina rusus: paskelbė super taiklią ištrauką iš rusiško filmo, kas dešiniajame krante laukia rusų (Video)  ()

Arestovičius su ištrauka iš sovietinio filmo iliustravo apgailėtiną Rusijos karinės grupės, įstrigusios dešiniajame Dniepro krante, padėtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius efektyviai trolina į „katilą“ Chersono srityje pakliuvusius rusų okupantus.

Rugsėjo 3 dieną jis feisbuke paskelbė vaizdo įrašą, kuriame iškalbingai aprašoma nepavydėtina okupantų padėtis.

Arestovičius paviešino 1974 metais pasirodžiusio žinomo sovietinio filmo „Savas tarp svetimų, svetimas tarp savų“ ištrauką, kurioje vieną pagrindinių vaidmenų atliko dabar aršusis putinistas Nikita Michalkovas.

„Dangtis! Jei mus prispaus prie upės, tada visiems galas!“ – filme kalbėjo Michalkovo herojus.

Arestovičius, komentuodamas ištrauką, užsiminė, kad tokios kalbos ir nuotaikos šiandien yra Rusijos būstinėje, įstrigusioje netoli Chersono.

Pažymėtina, kad preliminariais duomenimis, dešiniajame Chersono regiono krante, Rusija šiandien yra sutelkusi grupuotę, kurioje iš viso yra apie 25 tūkst. karių.

 

Tiesą sakant, Maskva pati suvarė savo karius į katilą, beviltiškai tikėdamasi išlaikyti savo valdžią vieninteliame Ukrainos regioniniame centre, kurį pavyko užimti nuo vasario 24 d.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau sunaikino tris pagrindinius tiltus per Dnieprą, sukurdamos spąstus. Rusijos grupuotė prarado tiekimo ir atsitraukimo kelius. Situacija jai yra katastrofiška ir potencialiai gresia grandioziniu pralaimėjimu per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: