[Žinios trumpai] Girkinas-Strelkovas pasijuokė iš Kadyrovo ir jau skelbia, kiek laiko liko Rusijos operacijoms Ukrainoje  ()

Per artimiausius 2-3 mėnesius Rusijos kariuomenė Ukrainoje gali tikėtis rimtų pralaimėjimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, šimtus savo kovotojų siuntęs į karą Ukrainoje, paskelbė apie naują plataus masto puolimą Donbase. Visi ankstesni jo teiginiai apie „konkrečius“ ir „efektyvius“ etapus yra labai toli nuo realybės.

Buvęs Donecko separatistų vadas, karo nusikaltėlis ir tarptautinis teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas, komentuodamas R. Kadyrovo žodžius, teigė, kad per artimiausius 2-3 mėnesius iš Rusijos kariuomenės didesnių pasisekimų jis nebesitiki.

Po šio laikotarpio rusai taip pat gali susidurti su rimtomis bėdomis, jei Kremlius ras jėgų pažvelgti į tiesą ir pradėti kovoti iš tikrųjų. Ši priemonė, pasak Strelkovo, apima karo padėties įvedimą, kariuomenės ir ekonomikos mobilizavimą.

 

„Bet jei Kremliaus vadovai nepriims tokio sprendimo, po 2-3 mėnesių prasidės ne taktiniai, o gana rimti pralaimėjimai. Ir tai, pabrėžiu, kol kas yra gana optimistinė prognozė“ – komentavo Strelkovas.

(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: