[Žinios trumpai] Ukrainos kontrpuolimas verčia okupantus daryti neįtikėtinus dalykus: bėga vogtais dviračiais ir kreipiasi į Raudonąjį Kryžių  ()

Rusijos kariuomenė panikuoja: ieškomi būdai saugiam pasitraukimui iš kovos zonos ir galimo apsupimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sėkmingo Ukrainos kariuomenės  puolimo keliomis kryptimis metu, Rusijos kariuomenė ieško būdų saugiai pasitraukti iš kovos zonos ir galimo apsupimo.

Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinis žvalgybos direktoratas.

Žvalgybos duomenimis, įsibrovėliai iš 202-ojo atskirojo motorizuotųjų šaulių pulko, esančio Charkivo srityje, apleido savo pozicijas ir slepiasi netoliese esančiame miške. Dalinys liko be vadų ir ryšio.

Užpuolikai bando susisiekti su artimaisiais ir išsiaiškinti, kur jie turėtų judėti toliau. Kai kurie mano, kad jiems ištrūkti iš Ukrainos galėtų padėti žmonų skambučiai į Rusijos gynybos ministerijos ir Raudonojo Kryžiaus karštąsias linijas.

 

Žinomi atvejai, kai V. Putino kariai bėgo dviračiais ir motoroleriais, atimtais iš vietos gyventojų. Daugelis okupantų traukiasi chaotiškai: bėga pėsčiomis, palikdami ne tik vogtus daiktus, bet ir amuniciją, ginklus.

Pozicijų gynybai Chersono srityje įsibrovėliai atvežė „šviežių“ karių iš Rusijos teritorijos. Tačiau neseniai atvykę asmenys atsisako dalyvauti puolime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()