Netikėtas Dūmos deputato pasiūlymas drebina Rusiją: viešai pripažino tragišką situciją, reikalauja veiksmų  ()

Netikėtas Dūmos deputato pasiūlymas: „pradėti derybas dėl karo užbaigimo ir pereiti prie politinių klausimų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesėkmės mūšio lauke privertė Rusijos propagandistus prašyti derybų.

Tokie raginimai staiga pasigirsta kanalų eteryje.

Socialiniame tinkle pasirodė vienos iš laidų fragmentas. Diskutuodamas apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę skirtingomis fronto kryptimis, buvęs Dūmos deputatas Borisas Nadeždinas teigė, kad geriausias pasirinkimas Rusijai būtų derybos.

Anot jo,  Putinui buvo meluojama, kad „speciali operacija“ bus greita ir efektyvi, o ukrainiečiai „patys veršis į Rusiją“. Buvęs deputatas pabrėžė, kad „šie žmonės“ pakišo visą Rusijos Federaciją.

„Atsiminkime vieną paprastą dalyką: nugalėti Ukrainą tais resursais, su kuriais Rusija bando kovoti kolonijinio karo režime (ten kariauja kontraktininkai kariai, samdiniai ir pan.) yra neįmanoma. Rusijos kariuomenei priešinasi stipri kariuomenė, kurią ekonomiškai ir technologiškai palaiko Europos šalys“, – sakė Nadeždinas.

 

Šios kalbos metu buvo bandoma „nusodinti“ politiką, patariant mažiau kalbėti. Į klausimą, ar Nadeždinas siūlo visuotinę mobilizaciją Rusijos Federacijoje, jis atsakė: „Mano pasiūlymas yra pradėti derybas dėl karo užbaigimo ir pereiti prie politinių klausimų“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()