Mažai kas žino, bet Putinas jau turi rimtų problemų Afrikoje - Sudane jau kalbama „kam mes pakvietėme tą Rusiją?“ (video)  ()

Liūdnos dienos: paskutiniai „draugai“ atsuka Putinui nugaras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas, pasinaudodamas savo pakalikais, ilgus metus plauna Rusijos piliečiams smegenis. Tačiau pasirodo, kad jis pats netikėtai patikėjo savo propagandistų melu.

Tai „24 kanalui“ sakė portalo „Ukraina arabiškai“ vyriausiasis redaktorius Mohammadas Farajallah. Pasak jo, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pradėjus sėkmingą kontrpuolimą Charkivo srityje, paaiškėjo, kad pats Putinas tapo savo propagandos auka.

„Kai pamačiau Rusijos kariuomenės kapituliaciją Charkivo srityje, susidariau nuomonę, kad pats Putinas tikėjo savo propagandos mašina. Jis siuntė žmones kaip lakštingalas plauti rusams smegenų. Bet ir jis pats klausėsi ir tuo tikėjo“, - pažymėjo Farajallah.

„Draugai“ jau atsuka Putinui nugarą

Kaip pažymi Farajallah, po didžiulių nesėkmių kare prieš Ukrainą, V. Putinas praranda pasitikėjimą. Daugelis jo „draugų“ jau pamatė, kad diktatorius nebėra stiprus ir baisus valdovas. Tai matyti iš nuolat laviruoti bandančio Lukašenkos elgesio. Jis netgi pareiškė, kad, neva, yra pasirengęs siųsti Baltarusijos ambasadorių atgal į Kyjivą. Panašios nuotaikos vyksta ir Afrikos žemyne, apie kurias žino nedaugelis.

 

„Per 7 karo mėnesius Rusija neteko 4 kartus daugiau karių nei Afganistane. O Sudanas jau gailisi, kam skambino Rusijai, kuri iš jų pavogė 200 tonų aukso. Libija švenčia Ukrainos pergalę, kurioje Putinas praranda reputaciją, jis neturi draugų, bet yra tik pakalikai“, – pabrėžė Farajallah.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(2)
(131)

Komentarai ()