[Žinios trumpai] Ekspertas skelbia neįprastą pokytį V. Putino elgesyje: „Jis išsigando ir jau rimtai bijo net Maskvos!“  (1)

Michailas Šeitelmanas atkreipė dėmesį į tai, kaip įvyko „didžiausio Europoje“ apžvalgos rato „Maskvos saulė“ atidarymas, pažymėdamas, kad V. Putinas bijojo nuvažiuoti dar 8 km.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Šeitelmanas rugsėjo 11-ąją, kai Maskvoje buvo iškilmingai atidarytas naujas apžvalgos ratas, pastebėjo įdomų niuansą Putino elgesyje. „Man įdomu žiūrėti nuotraukas, vaizdo įrašus. Užsukau jų pažiūrėti, bet jų nebuvo. Suprantu, kad kažkas ne taip, ir sužinau, kad, pasirodo, jis nėjo į parką pats atidaryti apžvalgos rato. Jis tai atidarė jį, būdamas šalia Kremliaus Zariadye parke iš virtualaus kambario“, interviu su Nataša Vlaščenka sakė ekspertas.

Atrodytų, čia nėra nieko neįprasto, nes visi jau įpratę, kad pastaruoju metu Putinas retai dalyvauja renginiuose. Tačiau jei anksčiau visa tai buvo gandų ir spėlionių lygmenyje, tai šį kartą buvo oficiali Kremliaus žinutė, kad Rusijos Federacijos prezidentas net ir Maskvoje bijo važinėtis. Jis nebuvo kitame mieste, jam nebūtų reikėję tam skirti labai daug laiko.

 

„Leiskite jums priminti, kad atstumas tarp Zariadye parko ir Visasąjunginė liaudies ūkio pasiekimų parodos parko yra 8 km. Ką tai reiškia? Kiek laiko užtrunka, kol Putino kortežas nukeliauja 8 km? Ar suprantate? Jis bijojo apvažiuoti Maskvą!“, sakė Šeitelmanas.

(81)
(0)
(81)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: