[Žinios trumpai] Vakarai papirko Rusijos generolus? „Sabotuojamas Putinas, tai kas vyko prie Charkivo yra plano dalis“  ()

Ukrainos žurnalistas ir laidų vedėjas Dmitrijus Gordonas mano, kad Rusijos kariuomenės pralaimėjimas Charkivo srityje buvo toks staigus dėl Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo įvykdyto sabotažo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas sakė, kad pralaimėjimas prie Charkivo yra Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo plano dalis. „Manau, kad jie pradėjo sabotuoti karą, nes supranta, kad yra problemų ir turės už jas atsakyti. Be to, manau, kad Vakarai stengiasi papirkti atskirus darbuotojus iš tų, kurie dar nenupirkti“, – sakė Gordonas.

Pokalbio metu žurnalistas pabrėžė, kad, jo nuomone, Kremliaus elite prasidėjo galingas pasipriešinimas Rusijos Federacijos prezidentui. „Ir aš manau, kad Putinui tai baigsis blogai“, – sakė Gordonas. Tada jis pridūrė, kad jei Ukraina pradės puolimą kitomis kryptimis (ir ji eina link to), tada Maskvoje gali prasidėti griūtis.

 

„Man atrodo, kad per artimiausią mėnesį ar du tapsime lemtingų įvykių liudininkais. Tai mano subjektyvi nuomonė. Iš karto noriu pasakyti: galiu klysti. Manau, kad kažko laukiame“, – intriguojančią prielaidą išsakė žurnalistas.

(48)
(1)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: