JAV politikas: „NATO visiškai pasiruošusi uraganiniam puolimui – laukiama, kol Rusija numes nors vieną bombą ant Lietuvos“ (Video)  ()

JAV politikas: NATO laukia galimybės stoti į karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO laukia, kol koks nors Rusijos sviedinys nukris į bet kurios šalies narės teritoriją (įskaitant ir Lietuvą!). Tai leis Aljansui tinkamai reaguoti į agresorių.

Tokią nuomonę FREEDOM eteryje išsakė Amerikos respublikonų politikas Borisas Pincusas.

„Man susidaro įspūdis, kad NATO narės tik ir laukia, kol ant Lenkijos, Skandinavijos, Baltijos šalių teritorijos nukris koks nors sviedinys, kad NATO galėtų adekvačiai reaguoti ir būtų ką atsakyti“, – sakė jis.

Atsakydamas į pastabą, kad tai tikriausiai naudinga Rusijai, kuri savo nesėkmes Ukrainoje sieja su tuo, kad ji iš tikrųjų kariauja su NATO, Pincusas sakė:

„Jie jau trimituoja, kad Rusija kariauja su NATO, o ne su Ukraina. Tuo jie pateisina atsitraukimus, praradimus ir pan., kuriuos slepia nuo savo žmonių net ir be šito. NATO anksčiau ar vėliau atvirai stos į karą. Ir turime pagerbti Ukrainos vadovybę, kuri neprašė į savo teritoriją atsiųsti NATO karių. Ukrainos valdžia nuolat prašo atitinkamų ginklų, su kuriais ukrainiečiai puikiai dirba“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(184)
(8)
(176)

Komentarai ()