„Pugačiovos pareiškimas - ženklas apie prasidėjusią vidinę politinę kovą: iki svarbiausio įvykio liko 2-3 mėnesiai“ (Video)  ()

Alos Pugačiovos žinutė - galingas ženklas visuomenei: baimės nebėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 18 d. Ala Pugačiova savo oficialioje „Instagram“ paskyroje kreipėsi į Rusijos Federacijos teisingumo ministeriją su prašymu įrašyti ją į užsienio agentų gretas, nes ji solidarizuojasi su vyru Maksimu Galkinu, kuris prieštarauja karui Ukrainoje.

„Jis linki Tėvynei klestėjimo, taikaus gyvenimo, žodžio laisvės ir mūsų vaikinų mirties pabaigos dėl iliuzinių tikslų, dėl kurių mūsų šalis yra atstumta ir apsunkina mūsų piliečių gyvenimą“, – rašė Primadona.

Vos per dieną po šiuo įrašu atsirado 80 000 komentarų, kas visai nestebina. Pugačiovos žinutę pakomentavo ir Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas. Jis pažymėjo, kad viešas antikarinis Pugačiovos kreipimasis į Rusijos valdžią tik sustiprino jo tikėjimą, kad Rusijoje prasideda vidaus politinė kova prieš V. Putiną.

„Visa tai rodo, kad netolimoje ateityje (per du ar tris mėnesius) Putinas bus nuverstas. Valdžia Rusijoje atiteks kitiems žmonėms, o karas bus sustabdytas, todėl Ala Pugačiova - didelis ačiū visų ukrainiečių vardu“, - sakė Gordonas interviu  savo kolegai Vasilijui Golovanovui.

Žurnalistas taip pat užtikrintai pareiškė, kad Pugačiovai nieko nebus, nes yra žmonių, kuriems nieko negali padaryti:

„Ir Ala, būdama protinga moteris, taip pat tai supranta. Ji pasielgė kaip kartų lyderė, kaip nuomonės lyderė, kaip lyderė Rusijos scenoje ir, žinoma, įėjo į istoriją“.

 

Be to, pokalbio metu Gordonas nusprendė nubrėžti istorinę paralelę su SSRS:

„Sovietų Sąjunga žlugo ne 1991-ųjų gruodį, kai buvo pasirašyti Belovežo susitarimai, o įpusėjus Gorbačiovo perestroikai, kai žmonės nustojo bijoti. Baimė buvo pagrindinė sutvirtinanti medžiaga, ant kurios laikėsi  sovietų visuomenė. Dabartinis rusų tautos tylėjimas, nuolankumas ir pasisakymų baimė iki šiol buvo valdomas baimės. Pugačiovos pareiškime sakoma, kad baimės nebėra, bent jau Alai, bet tai užkrečiama. Tai pavyzdys, kuris perduodamas akimirksniu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)

Komentarai ()