[Žinios trumpai] Putinas pripažino pralaimėjimą: „Yra dvi jėgos pasaulyje, kurios turi kartu nuspręsti, ką daryti su beprotnamiu, vadinamu Rusija"  ()

Buvęs Ukrainos užsienio reikalų ministerijos vadovas pasakojo, kaip Vladimiras Putinas pripažino pralaimėjimą ir kad Vakarai turi sustabdyti Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

P. Klimkinas paragino Vakarus ir Kiniją pagalvoti, ką daryti su beprotnamiu, vadinamu Rusija. Buvęs užsienio reikalų ministras Pavelas Klimkinas yra tuo įsitikinęs. Jis pabrėžė, kad referendumų rengimas „LLR" ir laikinai okupuotame Chersone bei dalyje Zaporožės regionų yra paskutinis Vladimiro Putino argumentas, jo faktinis karo nesėkmės pripažinimas.

P. Klimkinas apie tai parašė savo „Facebook" puslapyje. Politiko teigimu, Kremliaus diktatorius turi du tikslus. Pirmasis – patenkinti rusų nacius, kurie po pralaimėjimo Charkivo srityje prarado tikėjimą juo, dabar jis bando jiems parduoti „Novorosiją". Antras – priversti Vakarus derėtis, o jei nesutinka, tai pradėti šantažuoti vykdant mobilizaciją.

 

Rugsėjo 20 dieną advokatas Markas Feiginas pasakė, kad jei Vladimiras Putinas panaudos branduolinį ar cheminį ginklą, jis bus likviduotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: