[Žinios trumpai] Rusai kyla prieš Putino karo mėsmalę – Rusijoje paskelbtas didžiulis protestas prieš dalinę mobilizaciją  (4)

Aktyvistai įsitikinę, kad valdžia ketina įmesti tūkstančius rusų vyrų į karo mėsmalę. Visi jie mirs už Vladimiro Putino ambicijas, o Kremliaus pareigūnai liks gyvi ir sveiki.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-21 [Žinios trumpai] Rusai kyla prieš Putino karo mėsmalę – Rusijoje paskelbtas didžiulis protestas prieš dalinę mobilizaciją  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jaunimo judėjimas „Vesna“ paragino visoje šalyje surengti protestą prieš dalinę mobilizaciją, kurią Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė rugsėjo 21 d. Tai teigiama organizacijos pranešime „Telegram“.

„Tūkstančiai rusų vyrų – mūsų tėvai, broliai ir vyrai – bus įmesti į karo mėsmalę. Už ką jie mirs? Už ką mamos ir vaikai lies ašaras? Už Putino rūmus?" – klausia aktyvistai.

Šalies piliečiai šiandien 19 val. kviečiami rinktis savo miestų centruose. Kur vyks protestai Maskvoje ir Sankt Peterburge, organizatoriai žada informuoti vėliau.

„Dabar karas tikrai ateis į kiekvieną namą ir kiekvieną šeimą. Anksčiau valdžia sakė, kad kariauja tik „profesionalai“ – ir jie laimės. Paaiškėjo, kad nelaimėjo – ir pradėjo verbuoti kalinius. O dabar paskelbta mobilizacija“, – pažymėjo judėjimas.

Jų vertinimu, padėtis fronte itin sunki, o Rusijos valdžios paleistas karas atėjo į paprastų rusų namus. Tuo pačiu metu deputatai ir pareigūnai išliks gyvi ir sveiki.

 

 

„Mes turime mirti, kad ištaisytume Putino režimo klaidas, kurios atvedė Rusiją į baisias žudynes, izoliaciją ir skurdą. Manome, kad būtent valdžios atstovai turi būti mobilizuoti ir pasiųsti į Ukrainą – tegul miršta dėl savo liguistų fantazijų, užuot siuntę į mirtį paprastus berniukus“, – pabrėžia pranešimo autoriai.

Aktyvistai įsitikinę, kad sprendimas dėl dalinės mobilizacijos gali būti Putino valdymo pabaiga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(1)
(147)

Komentarai (4)