Paaiškėjo, ko Indija, Kinija ir Turkija nori iš Putino - tai didelė problema Kremliui, niekas nežino ką atsakyti (Video)  ()

Sąjungininkai nori aiškaus atsakymo: Putinas jo pats nežino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo ekspertas Michailas Samusas savo istoriją pradėjo vardydamas greito Rusijos žlugimo priežastis:

„Vos prieš mėnesį maniau, kad šis procesas užsitęs, bet Ukrainai surengus fenomenalią puolimo operaciją Charkivo srityje ir dabar visiškai perėmus strateginę iniciatyvą mūšio lauke, sakyčiau, kad Rusijos žlugimo ir skilimo procesai gali įsibėgėti“.

Samuso interviu laidai „UNIAN“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Kariuomenės tyrimų centro ekspertas įvardijo pagrindinę priežastį, kodėl artėja Rusijos žlugimas:

„Smarkiai susilpnėjo paties Putino ir jį remiančios grupuotės (KGB, FSB, ar kaip jie vadinasi) pozicijos. Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos (SCO) viršūnių susitikimas Samarkande (Uzbekistanas) parodė, kad Centrinės Azijos šalys (nekalbu apie Kiniją, Indiją ar Turkiją) jau nemato Rusijos kaip sau lygios. Iš visko buvo aišku, kad Putinas tikrai atrodė kaip nevykėlis, su kuriuo buvo elgiamasi su kažkokiu nuolaidžiavimu“.

 

Karo ekspertas pasakė, ko sąjungininkai nori iš Putino:

„Iš jo buvo reikalaujama tik aiškaus atsakymo, situacijos išaiškinimo, ką jis ketina daryti apskritai. Visi pareikalavo iš jo (Indija tai atvirai padarė) atsakymo, kaip jis išsisuks iš šios padėties, kad nepakenktų „didiesiems broliams“: Indijai, Kinijai ir Turkija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(6)
(128)

Komentarai ()