[Žinios trumpai] Propaganda jau skelbia apie visuotinę mobilizaciją – skelbiama, kokį įstatymą skubos tvarka priėmė Rusijos Dūma  ()

Rusijos Valstybės Dūma priėmė keletą pataisų, sugriežtinančių baudžiamąją atsakomybę už dezertyravimą, plėšimą, atsisakymą tarnauti. Propagandistai jau džiaugiasi, kad Rusijoje bus paskelbta visuotinė mobilizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mobilizacijos, karo metu arba karo veiksmų vykdymo metu sugriežtinamos bausmės už įsakymų nevykdymą, pasipriešinimą tiesioginiam vadui, savavališką pasišalinimą iš tarnybos vietos, dezertyravimą, vengimą tarnauti, tarnybos taisyklių pažeidimą, karinės įrangos praradimą.

Už neatvykimą į karinius mokymus ar pasišalinimą iš mokymų šauktiniams bus taikoma tokia pat baudžiamoji atsakomybė, kaip ir tarnaujantiems profesinėje tarnyboje. Jei rusų kareivis savanoriškai pasiduoda, už tai bus baudžiama nuo 3 iki 10 metų kalėjimo. Už plėšimą bus skiriama iki 15 metų įkalinimo, o už pakartotinį valstybės gynybos tvarkos pažeidimą – nuo 4 iki 8 metų kalėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(11)
(-7)

Komentarai ()