[Žinios trumpai] Kažkas su Putinu negerai: „tik pažiūrėkite į jo elgesį mobilizacijos paskelbimo metu“  (3)

V. Putino akyse tikrai matomas vidinis lūžis, o iš buvusio pasitikėjimo savimi neliko nė pėdsako.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino pranešimas apie mobilizaciją parodė vidinį Kremliaus vadovo silpnumą ir neapibrėžtumą, ką rodo keli verbaliniai ir neverbaliniai ženklai. Apie tai kalbėjo Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius, komentuodamas V. Putino kalbos vaizdo įrašą.

Savo „Facebook“ puslapyje jis pažymėjo, kad laikysena, rankų padėtis ir atsargi kalbos intonacija rodo V. Putino vidinės tragedijos požymius.

„Nukrypimas į kairę (stuburas yra galios klausimas), bandymas užsidaryti kaire ranka, nežinojimas kur dėti dešinę. Kalba pilna atsiprašymų, intonacija prašanti. Visi vidinės nelaimės požymiai“, – sakė jis.

Vartotojai pastebi, kad V. Putino veide buvusio pasitikėjimo savimi nėra nė pėdsako. Nauja Kremliaus vadovo kalba smarkiai kontrastuoja su vasario mėnesio vaizdo įrašu, per kurį V. Putinas paskelbė karą Ukrainai.

 

Per pastaruosius 6 karo mėnesius Kremliaus vadovo pasitikėjimas pergale taip žlugo, kad jis iš tikrųjų buvo priverstas pripažinti, kad nepavyko įgyvendinti pradinio plano. Ukrainos užimti nepavyko, o patirti nuostoliai buvo tokie dideli, kad dabar eilinius rusus teks priverstinai siųsti į karą.

(122)
(8)
(114)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: