[Žinios trumpai] Fantastika! Rusus ištiko panika, iš Limano bėga pagrindiniai okupantų daliniai, likučiai bus tiesiog nušluoti  ()

Rusijos kariuomenė preliminariai išveda didžiąją savo garnizono dalį iš Limano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtina, kad artimiausiomis dienomis Limaną paliks okupacinė Rusijos Federacijos armija. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo apsupti miestą, o tai privertė rusus atlikti dar vieną „geros valios gestą“.

Apie dalies pajėgų atitraukimą iš Limano pradėjo rašyti vadinamieji „z kanalai“ – Rusijos propagandos ištekliai, nušviečiantys „specialiąją operaciją“, praneša „Ukraina 365“.

Anot propagandistų, iš miesto išvedami pagrindiniai daliniai. Tiems, kurie buvo priverstinai mobilizuoti ORDLO, bus nurodyta valdyti miestą. Vadinamieji „mobilieji“ nėra rimta karinė jėga ir juos nušluos kontratakuojančios Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Tačiau greičiausiai to net nepaįvyks, nes įsibrovėliai paliks miestą prieš Ukrainos kariuomenei priartėjus.

 

RF ginkluotųjų pajėgų grupuotei Limane iškilo grėsmė po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrapuolimo Iziumo kryptimi. Ukrainiečiai priartėjo prie strategiškai svarbaus miesto iš vakarų ir pradėjo apsupimo operaciją. Ko gero, nelaukę „katilo“ rusų okupantai nusprendė bėgti.

Limano išvadavimas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atvers kelią į Lysyčanską ir Severodonecką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(443)
(12)
(431)

Komentarai ()

Susijusios žymos: