Zelenskis paskelbė puikų pasiūlymą: „Ukraina kiekvienam pasiduodančiam rusų kariui garantuoja tris dalykus“ (Video)  ()

Zelenskis rusų kariams turi pasiūlymą, kuriam neįmanoma atsisakyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad pasiduodantiems Rusijos kariams Ukraina garantuoja civilizuotą elgesį, pasidavimo aplinkybių slaptumą ir galimybę negrįžti į Rusiją.

Prezidentas apie tai kalbėjo savo vakariniame kreipimesi:

„Neatsitiktinai Rusijos paskelbtą nusikalstamą mobilizaciją patys Rusijos piliečiai iškart pavadino „mogilizacija“. Rusijos valdžia puikiai žino, kad siunčia savo piliečius į mirtį.

Rusų vadams nerūpi rusų gyvybės – jiems terūpi užpildyti tuščias vietas, likusias po žuvusių, sužeistų, pabėgusių ar į nelaisvę patekusių rusų karių.

Kas užpildys šias vietas, jūsų valdžiai nerūpi: ar jaunais IT specialistais, kurie visai netarnavo, ar pensininkais, tarnavusiais tik sovietinėje armijoje. Dabar svarbiausias momentas jums visiems: laikas nuspręsti, ar jūsų gyvenimas baigsis.

Nepriimti šaukimo yra geriau, nei mirti svetimoje žemėje kaip karo nusikaltėliu. Geriau bėgti nuo šios nusikalstamos mobilizacijos, nei būti suluošintam ir tada atsakyti prieš teismą už dalyvavimą agresyviame kare.

Pasiduoti į nelaisvę yra geriau, nei mirti nuo mūsų ginklų smūgių, nuo mūsų visiškai teisingų smūgių, nes Ukraina šiame kare ginasi. Mes giname šviesiausius – giname savo gyvybes, vaikus, savo laisvę.

Už ką Rusija kovoja? Kiekvienas Rusijos pilietis žino – ir net jei daugelis to nepripažįsta, bet tikrai žino – kad būtent Rusija neša blogį.

Ukraina kiekvienam Rusijos kariui, kuris pasiduoda, garantuoja tris dalykus. Pirma, su jumis bus elgiamasi civilizuotai, laikantis visų konvencijų. Antra, niekas nežinos aplinkybių, kaip jūs pasidavėte, niekas Rusijoje nežinos, kad jūsų pasidavimas buvo savanoriškas. Ir trečia, jei bijote grįžti į Rusiją ir patys nenorite mainų, pasirūpinsime ir tuo.

 

Ukraina padarys viską dėl savo pergalės. Ir kiekvienas Rusijos pilietis turi suprasti: okupantui jokie triukai nepadės. Aš jums pažadu.

Mes atkeršysime agresoriui už visus smūgius – už Zaporožę ir Charkivą, už Mykolajivą, Nikopolį, už Donbasą, už visus mūsų miestus ir regionus. Tikrai išvaduosime visą savo šalį – nuo ​​Chersono iki Luhansko srities, nuo Krymo iki Donecko srities.

Okupantas neliks nenubaustas.

Kiekvienas žudikas ir budelis turės atsakyti už tai, ką padarė mums, ukrainiečiams.

 

Amžina šlovė visiems mūsų herojams!

Šlovė mūsų nesunaikinamiems žmonėms!

Amžinas atminimas visiems, kurie atidavė savo gyvybę už mūsų motiną – už Ukrainą!

Šlovė Ukrainai!“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: