Ukraina puola! Limane prasidėjo miestų mūšiai, Rusijos kariuomenė tiesiog išmušta iš Drobiševo, atsirado labai perspektyvus placdarmas  (3)

Mūšiai dėl Limano jau persikėlė į miestą, tikina šaltinis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau artėja prie Limano išlaisvinimo. Šis miestas yra strategiškai svarbus Donbaso gynybai, nes yra pagrindinis geležinkelio mazgas.

Karo žurnalistas Bogdanas Mirošnikovas „Telegram“ pranešė apie pažangą šiame fronto sektoriuje. Oficialaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų štabo patvirtinimo kol kas nėra.

Žurnalistas tikina, kad kautynės jau persikėlė į Limano teritoriją. Rusai turi problemų ir iš šiaurės, kur Drobiševo kaimas vėl perėjo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę.

„Limano kryptimi orkų padėtis tampa dar sudėtingesnė. Drobiševe jie vėl pasitraukė užpuolus Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, mūšiai tęsiasi Limano miesto pakraštyje. Apskritai pagrindiniai įvykiai rutuliojasi į šiaurę, o tai daro „Limano gynybą“ orkams dar beprasmiškesnę“, – kalbėjo žurnalistas.

 

Pagal šiaurinius įvykius jis tikriausiai turi omenyje labai perspektyvaus Ukrainos placdarmo atsiradimą Lozovos srityje. Rusams Limane gresia apsupimas ir „katilas“.

Užpuolikai tikriausiai supranta apgailėtiną jų Limano garnizono padėtį. Rugsėjo 24 dieną Rusijos propagandos šaltiniai pradėjo skleisti informaciją apie didžiosios kariuomenės dalies išvedimą iš miesto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(0)
(114)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: