[Žinios trumpai] Propagandiniai Z kanalai skelbia paniką: Ukraina vėl prasiveržė pro frontą, pasiekė Kreminą - tai reiškia didžiulį katilą  ()

Rusijos Federacijos propagandos šaltiniai praneša apie Limaną okupavusių rusų pajėgų apsupimo grėsmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „specialiąją operaciją“ nušviečiančių Rusijos propagandinių kanalų pranešimais, Ukrainos ginkluotosios pajėgos vėl prasiveržė pro Rusijos gynybą ir patraukė į Kreminą. Jei ši informacija yra patikima, tai rodo, kad rusų grupė Limane yra pasmerkta. Socialiniame tinkle „Facebook“ situaciją pakomentavo žurnalistas, karo ir politikos apžvalgininkas Ivanas Jakovina.

Remiantis Rusijos šaltiniais, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Luhansko srityje jau kirto Doneco upę ir pasiekė Kreminos pakraštį.

Tai rodo, kad buvo kirstas vienintelis kelias, kuriuo rusai galėjo aprūpinti savo okupacinę grupę Limane.

„Situacija Limano srityje RF ginkluotosioms pajėgoms klostosi labai nepalankiai... Jeigu (JEI!!!) viskas iš tikrųjų taip, tai rusai turi dvi realias galimybes: bėgti arba būti apsuptiems“, – tvirtino Jakovina.

 

Pažymėtina, kad kol kas nėra įrodymų apie tokią reikšmingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangą šioje srityje. Ukrainos generalinis štabas šios informacijos nekomentuoja, laikydamasis maksimalaus tylos režimo. Tuo tarpu yra informacijos apie tai, kad rusai skubiai išveda pagrindines pajėgas iš Limano.

(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: