[Žinios trumpai] Iš 2000 rusų dalinio liko 20 karių, bet ir juos kamuoja apatija, depresija ir visiška motyvacijos praraja  ()

Žvalgybai pavyko perimti pokalbį, kuris patvirtina didžiausius Rusijos kariuomenės nuostolius netoli Chersono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės gretose prie Chersono prasideda tikra panika, susijusi su sunkia okupacinių pajėgų padėtimi ir dideliais nuostoliais. Ukrainos specialiosioms tarnyboms pavyko perimti rusų kario ir jo žmonos telefoninį pokalbį, kurio metu okupantas prabilo apie realią situaciją fronto linijoje. Jis ne tik keikia Putiną, bet ir svajoja susižeisti, nes tai yra vienintelė reali galimybė palikti fronto liniją. Pokalbio fragmentą paskelbė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Rusijos karys pripažįsta, kad jo dalinio likučiai laikosi kaime, esančiame Ukrainos pajėgų kelyje į Chersoną. Karys teigia, kad kenčia nuo depresijos ir apatijos. Be to, jo padalinys buvo beveik visiškai sunaikintas: iš 2000 žmonių apie liko apie 20.

 

Artėjanti žiema kelia nerimą ir okupantams. Rusas su žmona aptaria bandymą nutraukti sutartį ir patekti į kalėjimą, nes taip gali išgelbėti savo gyvybę ir išeiti nepasibaigus karui.

(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: