Visa Putino aplinka yra kategoriškai prieš – tai signalas pašalinti Putiną: „Yra trys būdai, kaip galima tai padaryti“ (Video)  ()

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas, kažkada atsisakęs balsuoti už Krymo aneksijos įstatymą, išsakė savo požiūrį į galimą Rusijos prezidento nužudymą, jam nusprendus panaudoti branduolinį ginklą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iljos Ponomarevo interviu UNIAN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistė savo svečio klausė, kokios bus pasekmės Kremliaus vadovui po bandymo smogti Ukrainai taktiniais branduoliniais ginklais. Atsakydamas į šį klausimą, Rusijos opozicijos lyderis užtikrintai pareiškė, kad toks V. Putino veiksmas Vakarams „atriš rankas“, o jie galės greitai jį likviduoti.

Po to buvo iškeltas klausimas, ar Rusijos Federacijos prezidento aplinkoje yra žmonių, nusiteikusių prieš branduolinį karą, kuriems galbūt pavyktų laiku sustabdyti Putiną.

Ilja Ponomarevas atsakė taip: „Yra žmonių, kurie yra kategoriškai prieš, beveik visi. Tai ne klausimas, ar žmonės yra už ar prieš: jo aplinka yra visiškai prieš, nes tai yra savižudybė ne tik jam, yra savižudybė jiems absoliučiai visiems. Todėl visi bandys jį sustabdyti. Klausimas: kokiais metodais.“

 

Tada Rusijos politikas išvardijo kelis būdus, kuriais būtų bandoma sulaikyti Putiną nuo bandymo panaudoti branduolinį ginklą: „Yra tik du scenarijai, galintys sustabdyti žmogų: vienas scenarijus yra kulka, kitas – virvė. Galbūt dar nuodai. Kitų scenarijų tiesiog nėra.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(2)
(105)

Komentarai ()