[Žinios trumpai] Rusijai tai labai nepatiks: Macronas oficialiai skelbia vienintelę sąlygą taikai Ukrainoje pasiekti  ()

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas mano, kad taikus karo Ukrainoje sureguliavimas yra įmanomas, jei Rusija patenkins visus Kyjivo reikalavimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas pripažįsta galimybę taikiai išspręsti Rusijos karą prieš Ukrainą. Tačiau jis įsitikinęs, kad sprendimą dėl derybų turėtų priimti Kyjivas, praneša „Le Figarо“. Anot jo, „taika įmanoma“, kai „ukrainiečiai taip nusprendžia“.

Prancūzijos prezidentas paragino Kyjivą ir Maskvą vėl sėsti prie derybų stalo, kai tai bus „priimtina“ Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui. „Kalbėjimas apie taiką ir raginimas judėti link taikos šiandien gali būti nepakeliamas tiems, kurie kovoja už savo laisvę, ir tai verčia juos jaustis tarsi jie buvo kažkokiu būdu išduoti“, – komentavo Macronas.

 

Prancūzijos vadovas pabrėžė, kad Vakarai teikia pagalbą Ukrainai, kad civiliai galėtų savarankiškai pasirinkti sąlygas taikai atkurti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(2)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: