[Žinios trumpai] Putinas rado naują priešą Rusijos viduje: specialiosios tarnybos ruošiasi galingam smūgiui  ()

Specialiosios Rusijos Federacijos tarnybos vykdys „akciją“ tiek šalies viduje, tiek išorėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos specialiosios tarnybos rengia operaciją, skirtą diskredituoti nacionalinius judėjimus pačioje šalyje. Pagrindinis tikslas, kurio siekia V. Putino pakalikai: slopinti okupacinės šalies tautų savarankiško apsisprendimo siekius. „Įtakos agentai“ skleis fiktyvų požiūrį, kad visi nacionaliniai judėjimai neva yra teroristinės, agresyvios ir nacistinės orientacijos.

Tai pranešė Gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direktoratas.

Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos vykdys savo „akciją“ tiek šalies viduje, tiek išorėje. Specialiųjų tarnybų propaganda pagrindinį smūgį ruošiasi nukreipti Kaukazo tautoms. Nacionaliniai judėjimai, anot Kremliaus, „kelia grėsmę Rusijos vienybei ir pačiai egzistencijai“.

 

GUR pataria nepriimti Rusijos propagandistų siūlymų, taip pat nepamiršti, kad diskreditavimo kampanijos „ideologiniai lyderiai“ iš tikrųjų yra Kremliaus paskirti „įtakos agentai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(30)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: