[Žinios trumpai] Įsiutę Rusijos „mobikai“ grasina sukilimu: „Po velnių, mes ateisime pas tave“ (Video)  (1)

Mobilizuotieji „praregėjo“: masiškai daugėja vaizdo pranešimų apie realią situaciją kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupė rusų vyrų, patekusių į frontą Ukrainoje iškart po priverstinės mobilizacijos, įrašė vaizdo pranešimą, kuriame itin aštria forma grasina Rusijos Federacijos valdžiai.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Vaizdo įrašą įrašė „mobilizuotieji“ iš Maskvos srities Šachovskio rajono. Jie teigia, kad buvo įmesti į karą be karinės technikos ir atsargų. Vaizdo įraše jie grasina savo apygardos vadovui Zamirui Hajijevui, kuris pažadėjo aprūpinti juos viskuo, kuo reikia.

„Tu parše sakei: „Turėsit viską: tai kur technika, kur tankai? Mes vieni, po velnių, nesuprantama kur, šoviniai baigiasi, kale tu. Sėdim kažkur laukuose! Net kastuvų neturim“, – vaizdo įraše skundžiasi mobilizuotieji.

Pažymėtina, kad pastarosiomis savaitėmis tokie mobilizuotųjų vaizdo pranešimai internete pasirodo masiškai. Iš to galima padaryti keletą išvadų. Pirma, Rusijos Federacija negali tinkamai aprūpinti Ukrainoje veikiančios savo okupacinės armijos. Mobilizuotieji priversti karui apsirūpinti savo lėšomis, fronte patiriamas ne tik įrangos ir sviedinių, bet ir maisto trūkumas.

 

Antroji išvada – Rusijos Federacijos kariuomenės gretose kyla stiprus pyktis prieš jų valdžios institucijas dėl nesugebėjimo laimėti karo. Šis nepasitenkinimas ateityje gresia Kremliui labai didelėmis problemomis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(239)
(3)
(236)

Komentarai (1)