[Žinios trumpai] Izraelis atliko itin detalų tyrimą - skelbia svarbią informaciją apie Irano dronus žudikus  ()

Izraelio kariuomenė atliko išsamų Irane pagaminto orlaivio tyrimą. Šalis atsiuntė JAV svarbią informaciją apie Irano bepiločius-kamikadzes Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio prezidentas Isaakas „Bouji" Herzogas pasidalijo žvalgybos duomenimis su Amerika, kad patvirtintų, jog Iranas tiekė Rusijai bepiločius orlaivius, kuriuos V. Putino kariai vėliau paleido į Ukrainos miestus, praneša „The Times of Israel".

Politikas pabrėžė, kad būtent šie dronai lėmė Ukrainos infrastruktūros sunaikinimą. Jis paragino pasaulio bendruomenę į tokius veiksmus reaguoti griežtai. Vizito Vašingtone metu I. Herzogas susitiko su JAV valstybės sekretoriumi Anthony Blinkenu, o spalio 26 d. planuoja susitikti su prezidentu Josephu Bidenu.

„Irano ginklai atlieka pagrindinį vaidmenį destabilizuojant mūsų pasaulį, ir tarptautinė bendruomenė turi iš to pasimokyti dabar ir ateityje. Pasaulis turi kalbėti su Iranu griežta, vieninga ir bekompromisine kalba", – pabrėžė Izraelio prezidentas.

 

Oficialioji Jeruzalė reikalauja griežtų ir ryžtingų veiksmų prieš Iraną, kurį laiko didžiausia savo grėsme. Tuo pačiu metu Izraelio vadovybė stengiasi labai neliesti Rusijos, palikdama šį reikalą amerikiečiams. Kaip aiškina šios šalies ekspertai, valdžia stengiasi neprovokuoti agresorės ir vietoj viešos kritikos stengiasi padėti Ukrainai kitais būdais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: