[Žinios trumpai] „Arba karas, arba mirtis“: FSB pulkininkas paskelbė labai tiksliai, kada Lukašenka be dvejonių puls Ukrainą  (1)

Rusijos opozicijos lyderis ir buvęs FSB pulkininkas Genadijus Gudkovas neabejoja, kad A. Lukašenka į karą prieš Ukrainą įsitrauks tik tada, kai jam bus pagrasinta fiziniu susidorojimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius taip pat neabejoja, kad visa Lukašenkos galia Baltarusijoje remiasi tik galios struktūromis, rašo gordonua.com.

Viena vertus, apsišaukėlis Baltarusijos prezidentas savo galios struktūrų į karą nesiųs, tačiau, iš kitos pusės, jį spaudžia Putinas. Baltarusijai reikia finansų, o Minskui juos skiria tik Rusija.

Dabar Baltarusijos diktatoriaus padėtis labai sudėtinga. Galios struktūros ne tik gali atsisakyti eiti į karą, bet ir pačios atsisukti prieš Lukašenką. Tuo pat metu diktatorius jau 20 metų kažką žada Putinui ir tuo pačiu nieko nedaro. Gali būti, kad tas pats atsitiks su karu Ukrainoje: Lukašenka iki paskutinės akimirkos kažką žadės. Tik tada, kai prie jo smilkinio bus pridėtas ginklas ir pasakyta – „arba karas, arba mirtis“, jis pasirinks pirmąjį variantą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(6)
(32)

Komentarai (1)