[Žinios trumpai] „The Mirror“ skelbia sensacingą informaciją: po branduolinio ginklo bandymų Putinas tiesiog įsiuto - skelbiama, kas jį taip supykdė  ()

Pasak žurnalistų, Rusijos vadovybė supranta, kad esamas branduolinis arsenalas nėra paruoštas naudojimui. Tačiau labai lengva įprastą sviedinį pripildyti radioaktyviųjų medžiagų, taip pagaminti vadinamąją nešvarią bombą ir dėl sprogimo apkaltinti Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-27 [Žinios trumpai] „The Mirror“ skelbia sensacingą informaciją: po branduolinio ginklo bandymų Putinas tiesiog įsiuto - skelbiama, kas jį taip supykdė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susiduria su sunkumais - hipergarsinė raketa „Sarmat“ negali būti parengta naudojimui. Birželį neišvengiama vadinta raketų sistema, kurios šaudymo nuotolis siekia 18 000 km, taip ir nebuvo išbandyta. Apie tai praneša „The Mirror“.

Šios naujienos skelbiamos pasirodžius pranešimams, kad antrasis šį mėnesį Putino užsakytas branduolinių bandymų etapas žlugo. Pažymima, kad iš penkių planuotų įvairių ginklų bandymų spalio 14-20 dienomis įvyko tik du, likusieji buvo nesėkmingi. Tačiau ir sėkmingų dviejų rezultatai Putiną tik nuliūdino ir supykdė bei privertė bijoti sabotažo.

Požeminių branduolinių ginklų testų, kurie buvo atlikti Irkutsko srityje, rezultatai neatitiko deklaruojamų duomenų. Kiti bandymai turėjo būti atšaukti dėl techninių priežasčių.

 

Gali būti, kad būtent todėl Kremlius kartoja, kad yra „nešvarios bombos“ panaudojimo grėsmė - Rusija teigia, kad tam ruošiasi Ukraina. Žurnalistai spėja, kad rusai supranta, kad jų branduolinis arsenalas yra nepatikimas ir neparengtas naudoti, todėl keičia šantažo taktiką.

(165)
(3)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: