[Žinios trumpai] „Artėja kažkas baisaus“! Garsus Rusijos propagandistas paskelbė apie neišvengiamą katastrofą Rusijai ir kokios baisios nuotaikos Maskvoje  ()

Putino propagandistas Aleksandras Gornis kalbėjo apie stiprią įtampą Rusijos visuomenėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas ir ištikimas Putino režimo gerbėjas pradėjo kalbėti apie tai, kad Rusijos Federacija eina klaidingu keliu. Jis pranašauja šaliai daugybę katastrofų. Gornis savo „Facebook“ paskelbė svarbų įrašą apie tai, kas vyksta Rusijos Federacijoje.

Jis tikina, kad nerimas jau viešpatauja ne tik Rusijos pajėgų užnugaryje - jis jau pasiekė Rusijos sostinę. „Maskvoje nuotaikos blogos, kaip, matyt, ir visoje šalyje. Sostinės gyventojai pripratę prie suprantamo ir gana patogaus gyvenimo, tačiau čia yra akivaizdu, kad komforto zona sugriauta“, – rašė Gornis.

Jis patikslino, kad labiausiai maskviečius erzina labai rimtos bėdos dėl pajamų, perspektyvų stoka, gerų naujienų trūkumas.

„Keliuose automobilių servisuose, kuriuose lankiausi šiandien, kalbama apie pajamų sumažėjimą bent 30 %, žmonių pradėjo atvykti jei ne rečiau, tai remontuoja turėdami labai mažą biudžetą“, – skundėsi propagandistas. Jis paaiškino, kad visi jo pažįstami yra labai susierzinę dėl neužtikrumo dėl ateities. Jie negali kurti gyvenimo planų, bijo dėl savo vaikų.

 

„Jie bijo dėl savo ir savo vaikų ateities. Ne visi yra pasiruošę ir nori žygiuoti rikiuotėje pagal būgnų ritmą, suprasdami, kad yra visiškas šūdas, kai viršūnės kažką maišo“, – rašo propagandistas. Jis pranašauja Rusijai neišvengiamą katastrofą. Ji, jo nuomone, bus ne tik ekonominė, bet ir socialinė. „Klausimas, kas sprogs anksčiau, kurioje vietoje pasirodys įtrūkimas“, – pareiškė Gornis.

(310)
(4)
(306)

Komentarai ()

Susijusios žymos: