[Žinios trumpai] Skelbiama sensacija: Krymo kariniame poligone nušauta propagandistė Babajeva  ()

Propagandistė Babajeva žuvo nuo „atsitiktinės kulkos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename iš karinių poligonų Kryme žuvo Svetlana Babajeva. Žiniasklaidos spaudos tarnybos duomenimis, karinių pratybų metu, propagandistė nukentėjo nuo „atsitiktinės kulkos“.

„Mūsų nenurimstanti Sveta, aukščiausio lygio profesionalė, puiki žurnalistė. Šiltos širdies žmogus, kuris labai palaikė Rusiją“, - sakė „Rossija Segodnia" generalinis direktorius Dmitrijus Kiselevas.

Margarita Simonian patvirtino propagandistės žūtį, sakydama, kad dar dieną prieš tai ji su ja aptarė savo „žiniasklaidos“ „plėtrą“ okupuotose Ukrainos teritorijose.

Tačiau vartotojai atkreipė dėmesį į keletą įdomių propagandistės mirties detalių. „Atsitiktinė kulka“ į ją pataikė per mobilizuotųjų pratybas poligone, t.y., arba ji buvo nušauta netyčia, arba pasielgė neprofesionaliai ir buvo pernelyg arti taikinių. Yra manančių, kad Rusijos Federacijos „kariai“ pradėti valyti Maskvos įsakymu.

 

2008–2012 m. Babajeva dirbo JAV „RIA Novosti“ žurnalistų biuro vyriausiąja redaktore, vėliau – „Gazeta.ru“ vyriausiąja redaktore. Praėjus penkeriems metams po Krymo aneksijos, ji nusprendė plėtoti propagandą pusiasalyje ir vadovavo „Rossija Segodnia“ Simferopolio padaliniui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(213)
(2)
(211)

Komentarai ()

Susijusios žymos: