[Žinios trumpai] Skelbiama sensacinga žinia: Xi Jinpingas netrukus pateiks Putinui ultimatumą (Video)  (2)

Leonidas Nevzlinas įsitikinęs, jog Xi Jinpingas netrukus pateiks V. Putinui ultimatumą, tačiau taip pat tikėtina, kad tokį ultimatumą pateiks ir Amerikos pusė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leonidas Nevzlinas, Rusijos ir Izraelio verslininkas, visuomenės veikėjas, buvęs „Jukos" vadovas, milijardierius, mano, kad Xi Jinpingas netrukus pareikš V. Putinui ultimatumą. Dabartiniam Kinijos vadovui įsitvirtinus valdžioje beveik visam gyvenimui, V. Putinas su visomis branduolinėmis grėsmėmis ir karu yra nebereikalingas.

„V. Putinas jam trukdo. Ir aš manau, kad po kurio laiko ultimatumas diktatoriui gali būti pateiktas iš abiejų pusių – pasibaigus amerikiečių ir kinų deryboms ir po tam tikro pasaulio perskirstymo", – interviu metu su Dmitrijumi Gordonu, kurį galite pamatyti „YouTube" kanale, sakė ekspertas.

Pokalbio metu L. Nevzlinas pabrėžė, jog netiki daugiapoliu pasauliu. „Aš tikiu vienpoliu pasauliu arba dvipoliu pasauliu, kaip buvo anksčiau. Tačiau daugiapolio nėra. Tai sugalvojo V. Putinas ir jo aplinka, norėdami parodyti kažkokį ypatingą Rusijos vaidmenį. Tačiau jie puikiai žino kad ten, kur Kinija su savo kaimynais ir kur Europa kartu su Amerika ir joms draugiškomis šalimis, kurių labai daug, V. Putinui vietos nėra.

 

Jo šalis tik žaliavų šaltinis ir, ko gero, kažkokia darbo jėga, taip pat vieta išdėstyti gamybinėms patalpoms. Jis sugriovė Rusijos perspektyvą tapti Europos šalimi ir kaip pilnateisei narei patekti į vieną iš šių polių", – savo nuomonę išsakė opozicionierius. Anot L. Nevzlino, dabar Rusija yra nesąžininga šalis, kuri, lygiai kaip Iranas, taps derybų žetonu „didžiųjų dėdžių" žaidime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(2)
(151)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: