„Deja, bet...“: Ždanovas skelbia netikėtą informaciją, kas nutiko HIMARS ir kodėl apie juos nebekalbama (Video)  ()

Paklaustas, kur dingo HIMARS, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Olegas Ždanovas išsakė savo ekspertinę nuomonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas teigė, kad amerikiečių daugkartinio paleidimo raketų sistemos niekur nedingo.

Ukrainoje dabar yra gana daug HIMARS, kuriuos Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja priešo kariniams objektams naikinti. Taip pat Ukrainos karininkas išsakė pagrindinę priežastį, kodėl pastaruoju metu apie šiuos MLRS kalbama retai.

Olego Ždanovo interviu UNIAN galima peržiūrėti „YouTube“.

Ždanovo paklausta, kodėl pastaruoju metu yra mažai pranešimų apie HIMARS veiklą, skirtingai nei tada, kai jie pirmą kartą pasirodė Ukrainoje.

Karo ekspertas savo atsakymą pradėjo fraze: „Deja, tai virsta kasdienybe. Prie to priprantame“.

Tada Olegas Ždanovas pasidalino turima informacija apie HIMARS:

„Šiandien Ukrainoje yra gana daug HIMARS (jau daugiau nei dvi dešimtys) ir jie dirba vaisingai. Patikėkite. Jie dirba visą laiką. Visi šie tiltų per Dnieprą apšaudymai, amunicijos sprogimai, priešo darbo jėgos ir įrangos koncentracijos sunaikinimas – visa tai yra HIMARS darbas. Jie tiesiog tapo kasdienio gyvenimo dalimi“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas prisiminė, kad aktualiausia šių dienų tema – Irano dronai. Dronų grėsmės fone informacija apie HIMARS nuėjo į antrą planą, tačiau tai nereiškia, kad amerikiečių daugkartiniai raketų paleidimo įrenginiai yra mažiau svarbūs: juos naudoja kariuomenė, o per televiziją apie juos pasakoja mažiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(322)
(16)
(306)

Komentarai ()