[Žinios trumpai] Tai buvo žvėriškas smūgis į Rusijos strateginį taikinį - įvyko tikras pragaras, nuo karščio išsilydė bėgiai, skelbiamas įspūdingas video (Video)  ()

Profesionalus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-28 [Žinios trumpai] Tai buvo žvėriškas smūgis į Rusijos strateginį taikinį - įvyko tikras pragaras, nuo karščio išsilydė bėgiai, skelbiamas įspūdingas video (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas su rusišku kuru pripildytų cisternų sprogdinimo pasekmėmis okupuotame Šachtarske. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos naftos bazę, kurioje buvo likviduotas didelis cisternų, pripildytų degalais ir tepalais, kiekis. Didelis gaisras buvo gesinamas kelias valandas, o po dienos Kremliaus kontroliuojama žiniasklaida išplatino vaizdo įrašą su pasekmėmis.

Naujienų agentūra „TASS“ skelbia filmuotą medžiagą, kurioje matyti smūgio į Rusijos strateginį objektą pasekmės. Rusų okupantai jau patvirtino, kad dėl apšaudymo nukentėjo naftos bazė su kuru ir tepalais. Jų teigimu, gaisras sunaikino arba iš dalies apgadino 24 kuro cisternas.

Tačiau tikrieji nuostoliai gali būti daug didesni, nes Maskva gali pateikti netikslius duomenis.

 

Vaizdo įraše matosi apdegusios cisternos. Gaisro temperatūra buvo tokia aukšta, kad netoliese esantis geležinkelio bėgis išsilydė ir smarkiai deformavosi. Netoliese esančiuose pastatuose nuo sprogimų dužo langai. Socialinių tinklų vartotojai spėja, kad gaisro ir sprogimo metu buvo sunaikinta apie 1500-1600 tonų kuro.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos dirba, profesionalai“, – vaizdo įrašą komentuoja vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: