SBU paskelbė „Motor Sich“ prezidento bendradarbiavimo su Rusija įrodymus: „Jei Putinas pralaimės, tai nacionalistai pribaigs mus“ (Video)  ()

Ukrainos saugumo tarnyba paskelbė UAB „Motor Sich“ (Ukrainos orlaivių variklių gamintoja) prezidento telefoninių pokalbių garso įrašus, patvirtinančius jo bendradarbiavimą su priešu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė SBU spaudos centras.

Kaip pažymėta, net ir po plataus masto agresoriaus invazijos pareigūnas, anksčiau ne kartą išrinktas Liaudies deputatu nuo „Regionų partijos“ pusės, toliau tiekė variklius ir kitas atsargines dalis Rusijos atakos sraigtasparniams. Tai darydamas jis iš tikrųjų palaikė priešą ir padėjo jam apšaudyti Ukrainos miestus ir kaimus.

„Tuo pačiu metu jis pateisino Rusijos puolimą ir išreiškė viltį, kad V. Putinas nesustabdys savo kariuomenės puolimo, galvojo apie „nacius“ Ukrainoje ir pan. Kitą dieną SBU darbuotojai sulaikė aviakompanijos pareigūną ir vieną iš Rusijos Federacijos darbuotojų ir pranešė jiems apie savo įtarimus. Saugos tarnyba padarys viską, kad būtų nustatyti kiti neteisėtoje veikloje dalyvaujantys asmenys ir  patraukti atsakomybėn. Ukrainos valymas nuo išdavikų ir kolaborantų tęsiasi!“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(66)
(2)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: