[Žinios trumpai] Ukraina vos per valandą likvidavo 10 okupantų - išgyvenusiam rusui neatlaikė nervai, ėmė tiesiog keikti Rusijos armiją  ()

Donecko srityje esantis Rusijos karys pasakoja apie Rusijos kariuomenės atsitraukimą ir koordinuotą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 27 dieną internete pasirodė okupanto ir jo žmonos telefoninio pokalbio įrašas. Kariškis jai pasakė, kad jie ir toliau traukiasi arčiau sienos su Rusija. Priežastis – būrio patirti nuostoliai. Pasak Putino kareivio, Ukrainos kariai apšaudė juos iš visų pusių su artilerija, tankais ir viskuo kas įmanoma. Įsibrovėlis pasiskundė žmonai, kad jo 90 žmonių grupė per valandą prarado dešimt žmonių ir vos spėjo pabėgti.

Pokalbio garso įrašas buvo paskelbtas Gynybos ministerijos vyriausiojo žvalgybos direktorato „Facebook“ paskyroje.

 

Rusijos kariuomenę okupantas iškoliojo necenzūriniais žodžiais ir tuo pačiu gyrė Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, sakydamas, kad „pas juos viskas gerai suderinta ir jie dirba labai gerai“.

Pokalbio metu nesiliovė necenzūrinių žodžių srautas ir karys žmonai prisipažino, kad jei būrys nebūtų pasitraukęs, vargu ar šiandien jis kalbėtų su ja.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: