[Žinios trumpai]„Galvojau, kad atvažiavote mūsų ginti“: „kadyrovcai“ įsibrovė ir apiplėšė „rusiško“ pasaulio gerbėjos namus (Video)  ()

„Kadyrovcai“ įsiveržė į vietinės separatistės gyventojos privatų namą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į vietinės separatistės gyventojos privatų namą Oleksandrivkoje, Donecko pakraštyje, įsiveržė kariškiai. Namus ne tik apiplėšė, bet jame ir apsigyveno. Moteris, atvykusi į namus, pričiupo okupantus. Moteris skandalą užfiksavo vaizdo įraše, kurį galima rasti „Youtube“ kanale.

 

Moteris skubiai grįžo į Oleksandrivką, nes kaimynai jai pranešė, kad „kadyrovcai“ įsilaužia į jų rajone esančius namus. Atvykusi ji pamatė, kad okupantai ne tik apiplėšė jos namą ir viską apvertė aukštyn kojomis, jie ten dar ir apsigyveno. Moteris iškėlė skandalą.

„Maniau, kad ginsite mus. Buvau laiminga, pasakysiu atvirai. Mano tėvas mirė 1916 m., mano brolis kariauja (DLR grupėje - red.). Aš visada palaikiau jus. O ką jūs dabar darote?" – šaukė ji.

Iš pradžių rusų kareiviai jai pasakė, kad jie tiesiog stovi prie namo. Tačiau galiausiai prisipažino, kad įsiveržė į privačią teritoriją. Tuo pat metu jie ir toliau melavo, kad nieko iš jos nepaėmė, nors iš namų dingo vertingi daiktai, seifas buvo atidarytas.

 

„Mes net ne savanoriai. Net nenorėjome čia atvykti. Bet jie sakė, kad turime. Atleiskite. Tiesiog namas buvo atidarytas, mes ir įėjome", – tikino Rusijos Federacijos kariškiai.

Moteriai pareikalavus pasakyti rusų marodierių vado pavardę, jie jai atsakė:

„Mūsų vadas, Ramzanas Kadyrovas, Čečėnijos Respublikoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(1)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: