[Žinios trumpai] „Kremlius visais būdais tai neigs“: nutekinti žvalgybos duomenys atskleidžia, kuo serga V. Putinas  (2)

Žurnalistų teigimu, Rusijos prezidento liga ir vaistai sukelia veido paburkimą ir daugybę kitų šalutinių poveikių, ypač atminties sutrikimus. Putinas taip pat gali sirgti prostatos vėžiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

70 metų Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas serga ir ankstyvos stadijos Parkinsono liga, ir kasos vėžiu, jį nuolat stebi gydytojų komanda. Apie tai praneša „The Mirror“, remdamasis nutekintais Kremliaus žvalgybos dokumentais.

Šaltiniai Rusijos žvalgybos bendruomenėje teigia, kad Putinas taip pat gali sirgti prostatos vėžiu.

„Galiu patvirtinti, kad jam buvo diagnozuota ankstyva Parkinsono liga, tačiau ji progresuoja“, – sakė Rusijos žvalgybos tarnybų viešai neatskleista informacija. Kremlius visais įmanomais būdais slėps šią situaciją.

Pastebima, kad Putinas reguliariai prikemšiamas steroidų ir naujoviškų skausmą malšinančių vaistų, kad naujai diagnozuotas kasos vėžys neprogresuotų. Liga ir vaistai sukelia veido paburkimą ir daugybę kitų šalutinių poveikių, ypač atminties sutrikimus.

 

Kremliaus pareigūnai oficialiai neigia, kad Rusijos valstybės vadovas sirgo kokiomis nors ligomis, ir teigia, kad jis yra sveikas.

(29)
(13)
(16)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: