[Žinios trumpai] Putinas eilinį kartą visus apgavo: šokiruotas rusas skelbia, kas jam paskambino ir kas buvo toliau  (1)

RF piliečiai ir toliau gauna šaukimus į karą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-03 [Žinios trumpai] Putinas eilinį kartą visus apgavo: šokiruotas rusas skelbia, kas jam paskambino ir kas buvo toliau  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariniai komisariatai ir toliau išduoda šaukimus Rusijos Federacijos piliečiams, nepaisant Kremliaus vadovo ir Gynybos ministerijos pareiškimų apie „mobilizacijos priemonių užbaigimą“.

„Telegram“ kanalas „Vaza“ publikuoja šaukimo nuotrauką, kuri, trečiadienį, lapkričio 2 d., buvo įteikta Ufos gyventojui.

Vyriškis pasakojo, kad jam paskambino ir pakvietė atvykti. Jis buvo įsitinęs, kad po Putino ir Šoigu pareiškimų apie „mobilizacijos užbaigimą“ nėra ko bijoti. Tačiau iš tikrųjų viskas susiklostė visai kitaip.

 

Kariniame komisariate vyrui buvo įteiktas šaukimas, kuriame nurodyta, kad nuo lapkričio 17 d. 9 valandos jis privalo atvykti į „mobilizacijos atranką“, su savim privalo turėti pasą, karinį pažymėjimą, asmenines apsaugos priemones ir mokėjimo sistemos „Mir“ banko kortelę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai (1)