Įvyko supergalingas mūšis, okupantai tiesiog sutraiškyti: karo korespondentas šokiruotas, ką išdarinėjo Ukraina ir ką bandė daryti rusai  ()

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taiklumas stulbinantis“, – Rusijos karo korespondentas Stešinas pasakojo, kaip rusai buvo sumušti Pavlovkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra naujų žinių apie Pavlovkos dalinių pralaimėjimą Ugledaro fronto kryptimi, kur įsibrovėlių bandymas pulti virto dideliais nuostoliais.

Rusijos karo propagandistas Dmitrijus Stešinas savo „Telegram“ kanale teigė atsidūręs pačiame įvykių epicentre, 2,5 km nuo Pavlovkos, ir savo akimis matęs rusų pralaimėjimą.

Anot jo, aplink gyvenvietę kilo artilerijos dvikova, kurią rusų daliniai visiškai pralaimėjo.

Užpuolikai šaudo labai netiksliai, nukrypdami nuo taikinio iki 1000 m, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos rusus apšaudo itin tiksliai.

Negana to, propagandistą šokiruoja tai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija apšaudo net gilų Rusijos kariuomenės užnugarį.

Tuo pačiu metu didelę dalį Rusijos nuostolių lemia okupantų netikslumas judant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnies zonoje.

 

„Kariai žino, kas dėl to (didelių nuostolių – red.) kaltas: jie patys. Jie susiburia, žargonu tokios spontaniškos apraiškos vadinamos „vestuvėmis“. Technika atvyksta „kur patogiau“, o ne kur saugiau. O vietos, kur kovotojus paima transportas, paverčiamos savotiška galutine stotimi“, – rašo rusų propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(2)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: