[Žinios trumpai] Ukrainos Gynybos ministerija parodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadus, kurie išlaisvina teritorijas pietų Ukrainoje (Foto)  (3)

Ukrainos gynybos ministro pavaduotoja Anna Maliar paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadų, išlaisvinančių teritorijas Pietų Ukrainoje, nuotraukas ir pavardes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turi galingus ir kietus vadus visuose frontuose. Ukrainos gynybos ministro pavaduotoja Anna Maliar paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadų, išlaisvinančių teritorijas Pietų Ukrainoje, pavardes ir nuotraukas.

Apie tai ji paskelbė feisbuke, skelbia Censor.NET.

Už Ukrainos laisvę pietuose kovoja:

Brigados generolas Aleksandras Tarnavskis

 

 

generolas majoras Andrejus Kovalčiukas

 

brigados generolas Andriy Grytskov

brigados generolas Michail Drapaty

 

brigados generolas Andriy Gnatov

„Mūsų ginkluotųjų pajėgų vadovybė motyvuota ir sumani. Tai ir yra jos pranašumas prieš priešą. Turime kovingus ir patirties turinčius vadus visuose frontuose. Būtent jie vadovauja ir planuoja. Pamatykite tuos, kurie  išlaisvina mūsų teritorijas pietuose. Įdėmiai pažvelkite į jų neįtikėtinus veidus. Juose - vidinė jėga, karinė patirtis, charakteris ir begalinis ryžtas laimėti“, – rašė Maliar.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(0)
(91)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: