[Žinios trumpai] Ukraina gali gauti net 1000km raketas: „Jei Putinas žengs tokius žingsnius, mums bus leista bombarduoti Maskvą“  ()

Šeitelmanas įvardijo sąlygą, kuriai esant JAV aprūpins Ukrainą tolimojo nuotolio ginkluote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Šeitelmanas nustebino ukrainiečius netikėta Bideno žodžių interpretacija, kad Ukrainai nebus duota raketų, kurių nuotolis būtų iki 1000 km. Žinomas rašytojas teigia, kad kai JAV prezidentas sako, kad neplanuoja tiekti Ukrainai raketų, kurių nuotolis didesnis nei 700 km, tai reiškia, kad ATACMS, kurių nuotolis yra 300 km, Ukrainai jau buvo suteiktos arba netrukus bus. Michailo Šeitelmano interviu galima peržiūrėti „YouTube“.

Politikos strategas pasidalijo mintimis, kada Ukrainai gali būti duotas leidimas bombarduoti Rusijos Federacijos teritoriją: „Dronai, galintys bombarduoti Maskvą, mums nebus suteikti. Būkime atviri: mums vis dar de facto draudžiama bombarduoti Maskvą. Žinoma, kol kas. Kol kas – tai reiškia, kad neatsargūs Putino žingsniai mums leistų bombarduoti Maskvą“.

 

Tada Michailas Šeitelmanas paaiškino, kokią įtaką JAV daro Rusijai: „JAV administracija nuolat palaiko kasdienį ryšį su Kremliaus administracija - kasdienį. Ne Putinas su Bidenu, ne Blinkenas su Lavrovu, bet yra paprasti pareigūnai. Jie kasdien bendrauja. Jiems aiškina, kad yra ribos, kurias peržengę jie gaus grąžos. Ir, žinoma, paaiškino, kada kaip atsakymą gaus smūgį į Maskvą“.

(56)
(5)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: