[Žinios trumpai] Visiškas Lavrovo fiasko G20 susitikime - viską sudaužė HIMARS, o tada smogė įsiutęs Putinas  ()

Sergejaus Lavrovo vizitas G20 viršūnių susitikime virto fiasko: V. Putino režimas oficialiai pripažintas nepajėgiu derėtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

G20 viršūnių susitikime Balyje, į kurį diktatorius Vladimiras Putinas nedrįso atskristi, Rusijai atstovavo užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas. Jo kelionė parodė kokia gili yra režimo izoliacija. Tai baigėsi fiasko. Kremlius, bejėgiškai įniršęs, į tai sureagavo raketų smūgiais, suduotais Ukrainai.

„Facebook" tinkle situaciją pakomentavo žinomas Rusijos istorikas ir opozicionierius Andrejus Zubovas. Jis įsitikinęs, jog S. Lavrovas atskrido į Balį derėtis su Vakarais už Ukrainos nugaros, jei ne dėl Kyjivo pasidavimo, tai bent dėl ​​paliaubų.

„Pati tokio susitarimo viltis yra aiškus įrodymas, kad agresoriui viskas klostosi labai blogai. Putino „mačo" įvaizdis buvo sugriautas po ukrainiečių HIMARS smūgių ir dabar jam reikia bent išgyventi", – rašė A. Zubovas.

Tačiau, Kremliaus viltys akivaizdžiai nepasitvirtino. S. Lavrovo G20 buvo išvengta kaip maro. Jis išskrido namo nelaukęs, kol bus pasirašytas galutinis viršūnių susitikimo dokumentas. Ir tada V. Putino armija masiškai smogė Ukrainai, paleisdama beveik 100 raketų į kaimyninės šalies gyvenamuosius pastatus ir svarbiausią infrastruktūrą.

Rusija visuomenės akyse vėl įvykdė dar vieną karo nusikaltimą. Tačiau ji tuo parodė savo silpnumą. Kremlius keršija taikiems ukrainiečiams, nes jo kariuomenė silpna, nepajėgi išlaikyti okupuotų teritorijų ir bėga.

 

„Kilpa veržiama ne ant Ukrainos, o ant RF viršininko S. Lavrovo kaklo", – pabrėžė A. Zubovas. Jis mano, kad būtent „žmogiškos prigimties" praradimas Maskvai tapo raudonąja linija, po kurios Vakarai nusprendė  visiškai atsisakyti su ja bet kokių susitarimų. Jie pagaliau suprato, jog su V. Putino režimu nėra prasmės derėtis, jį reikia sunaikinti, kaip savo laiku Hitlerio režimą.

„Derybos su Rusija iš principo įmanomos, bet tik ipasitraukus V. Putinui ir jo aplinkos ratui. Dėl tokių žmonių amžiams užsitrenkė derybinės visuomenės durys, ką parodė Balio viršūnių susitikimas", – pabrėžė rusų istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(0)
(146)

Komentarai ()