Masiškai plinta dramatiški vaizdai – laineris visu greičiu rėžiasi į gaisrininkų automobilį: lėktuvas virsta degančiu fakelu (Foto, Video)  ()

Iš Peru sklinda dramatiški vaizdo įrašai – lėktuvas visu greičiu rėžėsi į gaisrininkų automobilį, pranešama apie dvi aukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LATAM Airlines“ lėktuvas susidūrė su ugniagesių sunkvežimiu ant kilimo ir tūpimo tako, kai jis ruošėsi pakilti iš Peru sostinės Limos oro uosto – vietoje žuvo 2 ugniagesiai, pranešė „Reuters“.

Socialiniuose tinkluose plinta keli vaizdo įrašai, kuriuose matyti, kaip susidūrė lėktuvas ir gaisrinis automobilis.

Viename iš vaizdo įrašų matyti, kaip keleivinis lėktuvas lekia kilimo ir tūpimo taku, kai susiduria su ugniagesių mašina, artėjančia iš kitos pusės. Kitoje filmuotoje medžiagoje matoma, kad lėktuvas užsidega ir kyla tankūs juodi dūmai.

Peru sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, 20 keleivių buvo gydomi klinikoje, iš kurių mažiausiai du turėjo rimtų sveikatos sutrikimų. Aviakompanija pranešė, kad keleiviai ar įgulos nariai nežuvo.

 

Peru prezidentas Pedro Castillo pareiškė užuojautą dviejų žuvusių ugniagesių šeimoms tviteryje ir pridūrė, kad meldžiasi už sužeistųjų pasveikimą.

 

 

Vis dar nežinoma, kodėl ugniagesių sunkvežimis užvažiavo į kilimo ir tūpimo taką net lėktuvui kylant.

„Reuters“ pranešė, kad tai buvo antrasis incidentas per mėnesį, susijęs su Čilėje įsikūrusia oro linijų bendrove „LATAM Airlines“, po to, kai per smarkią audrą buvo sunaikinta vieno iš jos lėktuvų nosis, dėl ko jis buvo priverstas leistis avariniu būdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()