Rusijoje tame pačiame regione per parą įvyko jau antra aviakatastrofa – nusileidimo metu sudužo „An-30“ su keleiviais: kas vyksta?  ()

Jakutijoje per dvi dienas dingo jau antrasis lėktuvas: Rusijos naujienų agentūros praneša, kad vakar „An-30“ dingo iš radaro, jame buvo septyni žmonės. Tai atsitiko maždaug už 30 kilometrų nuo Olenjoko oro uosto, kur turėjo nusileisti lėktuvas. Pranešama, kad lėktuvas sudužo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybinė Rusijos žiniasklaida praneša tik tiek, kad lėktuvas „dingo iš radaro“. Tačiau informaciją apie lėktuvo katastrofą naujienų agentūrai  „Interfax“ patvirtino šaltinis Rusijos Federacijos skrydžių valdymo tarnybose. Žurnalistų teigimu, „An-30“ nukrito besileidžiant.

„Birželio 22 d. iš radaro dingęs lėktuvas „An-30“ sudužo Jakutijoje besileisdamas“, – rašoma pranešime.

Rusijos analitikas Anatolijus Nesmijanas atkreipia dėmesį į nelaimių ir ekstremalių situacijų Rusijoje seriją.

Savo „Telegram” kanale jis pažymi, kad ryte Rusijos Federacijos teritorijoje iš karto įvyko trys reikšmingos avarijos.

„Novošachtinskio naftos perdirbimo gamyklą užpuolė du nepilotuojami orlaiviai. Rusijos kariniame dalinyje prie Vladimiro susprogdintas sviedinys – žuvo 4 žmonės, dar 4 buvo sužeisti. Jakutijos Olenjoko rajone lėktuvas „An-30“ dingo iš radaro. Vakar, beje, ten dingo dar vienas „An-2“ lėktuvas. Kažkoks „Olenjoko trikampis“. Maždaug prieš dešimt metų vienos iš šių žinučių būtų užtekę savaitei diskusijoms. Bet 2022 m. tai, kas įvyko šiandien, rytoj bus pamiršta, nes rytoj vėl kažkas sprogs, nukris ar išnyks“, – sako jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()