1991 m. sienos dar nebus galutinė pergalė! Skelbiama, ką darys Ukraina toliau (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas įsitikinęs, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos būtų galėjusios grąžinti laikinai okupuotas teritorijas dar iki šių metų pabaigos, jeigu Vakarų partneriai laiku parūpintų aviaciją ir reikiamą ginkluotę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tikrai įmanoma pasiekti 1991 m. sienas žiemos pabaigoje (iki naujųjų metų neturime laiko): mums nedavė aviacijos, nedavė tolimojo nuotolio raketų. Ta technika, kurią turime dabar, su tinkama ginkluote ir planuojama atvežti iki žiemos pabaigos, per žiemą galime pasiekti 1991 m. sienas (įžengti į Krymą ir Donbasą). Bet ar karas tuo baigsis – ginčytinas klausimas, nes Rusijos Federacija vargu ar nurims“, – prognoze dėl visiško Ukrainos teritorijų išvadavimo su ukrainiečiais dalijosi karo ekspertas.

Romanas Svitanas įvardijo sąlygą, kuriai esant karas baigsis Ukrainos pergale. Patyręs Ukrainos kariškis tvirtina, kad 1991-ųjų sienų pasiekimas dar nėra galutinė pergalė prieš priešą. Pasak Romano Svitano, tik Ukrainos įstojimas į NATO gali sustabdyti Rusijos Federacijos agresiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(4)
(100)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: