Musko eksperimentas su „Twitter“ virsta į košmarą: „darbuotojai ketina sabotuoti įmonę“, uždaromi praėjimai  ()

Elono Musko „Twitter" pirkimo eksperimentas kažkodėl vyksta dar blogiau, nei tikėtasi, nes buvo pranešta, kad jis neleido darbuotojams patekti į bendrovės biuro pastatą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė darbuotoja Zoë Schiffer, prieš keletą dienų vakare „Twitter" darbuotojams išsiųstas el. laiškas netikėtai  informavo, kad savaitgalį jie negalės patekti į savo biurus.

„Girdime, jog Elonas Muskas ir jo komanda išsigando, kad darbuotojai ketina sabotuoti įmonę", – rašė Z. Schiffer. „Be to, jie vis dar bando išsiaiškinti, kuriems „Twitter" darbuotojams reikia apriboti prieigą“.

Tada ši istorija dabar tapo dar keistesnė, kai E. Muskas elektroniniu paštu paprašė „Twitter" darbuotojus atvykti į būstinės 10 aukštą (atsiminkite, kad jiems ką tik buvo pasakyta, kad jis užrakintas) į susitikimą.

Chaoso aura, supanti „Twitter", praėjusio mėnesio pabaigoje, jį įsigijus E. Muskui, pagilėjo iki komiško laipsnio.

Žinia apie biuro uždarymą pasirodė neilgai trukus po to, kai E. Muskas paskelbė ultimatumą darbuotojams, kurie išgyveno pirmąjį įmonės darbuotojų valymą.

Prieš pat paskelbdamas apie biuro uždarymą, E. Muskas savo naujiems darbuotojams pareiškė dar vieną akivaizdų grasinimą: jei jie nebus pasirengę „būti itin kieti" ir ilgai dirbti biure, galės išeiti iš darbo su trijų mėnesių išeitine kompensacija.

 

Nenuostabu, jog daugelis „Twitter" darbuotojų pasirinko pastarąjį variantą – šį žingsnį CNN laida „Darcy" apibūdino kaip „masinį pasitraukimą".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)

Komentarai ()