Tokio automobilio pasaulis dar nematė! Pristatytas unikaliausias ispaniškas elektromobilis: kėbulas – iš ypatingų medžiagų (Foto, Video)  ()

„Liux Animal“ kėbulas pagamintas iš dar niekada nematytos medžiagos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Liux Animal“ elektrinis krosoveris sudarytas iš 90 % augalinės kilmės medžiagų. Aukščiausia modelio versija iki 100 km/h įsibėgėja per 5 sekundes, o vienu įkrovimu nuvažiuoja 600 km.

Jaunas ispanų startuolis „Liux“ pristatė savo debiutinį „Animal“ modelį. Jau dabar priimami užsakymai elektriniam krosoveriui, jo pradinė kaina – 39 000 eurų. Išsami informacija apie automobilį buvo atskleista oficialioje bendrovės svetainėje.

„Liux“ įkūrėjai yra ekoaktyvistai, todėl nusprendė sukurti ne tik dar vieną elektromobilį, o automobilį, kurį 90 % sudaro augalinės kilmės medžiagos. Kai kurios dalys spausdinamos 3D spausdintuvu.

Visų pirma, kėbulo ir važiuoklės dalys bus pagamintos iš specialaus biopolimero organinės dervos pagrindu. Važiuoklės konstrukcijoje taip pat bus naudojamos medžiagos, gautos iš kamštinės medienos ir lino pluošto.

Naujasis „Liux Animal“ yra modernaus dizaino elektrinis krosoveris. Jis turi ryškią „nosį“, pleišto formos siluetą ir didelį spoilerį ant stogo.

 

Salone dėmesį patraukia didelis nuožulnus ekranas centriniame skydelyje. „Liux Animal“ daugialypės terpės sistema yra pagrįsta „Android“.

 

Pirmiausia bus parduodama pagrindinė 190 arklio galių „Habitat Edition“ versija. Jis išvysto 180 km/val., o atstumas siekia 300 km.

Vėliau pasirodys aukščiausios klasės 237 arklio galių versija už 45 000 eurų. Iki 100 km/h jis galės įsibėgėti per 5 sekundes ir išvystyti 200 km/h maksimalų greitį, o jo nuotolis sieks 600 km. „Liux Animal“ taip pat gali palaikyti greitą 800 voltų įkrovimą iki 350 kW.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()