Žlunga grandiozinis Musko projektas: „Tesla“ visoje šalyje atšaukia saulės energijos stogų įrengimą  (3)

Klientai, trokštantys „Tesla“ saulės stogo, liko it musę kandę, nes elektromobilių gamintojas teigia nutraukiantis veiklą daugelyje rinkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla Solar Roof“ dar prieš keletą metų aktyviai reklamavo savo produktą. Tačiau šiandien projektas žlugo.

„Elecktrek“ skaičiavimais, per antrąjį 2022 m. ketvirtį „Tesla“ savo saulės kolektorių stogus įrengė tik maždaug 300 namų – tai siaubingai nedidelis skaičius, ypač todėl, kad generalinis direktorius Elonas Muskas teigė, jog bendrovės energetikos padalinys taps toks pat didelis, kaip ir automobilių sektorius.

Ir dabar kai kurie „Tesla Solar“ klientai gavo el. laiškus iš bendrovės, kuriuose jiems pranešama, kad jų užsakymai saulės kolektoriams yra atšaukiami.

„Toliau peržiūrėjusi jūsų projektą, mūsų komanda nustatė, kad jūsų namai yra rajone, kurio nebeaptarnaujame“, – rašoma el. laiškuose, kuriuos cituoja „Electrek“. „Kadangi negalime užbaigti jūsų užsakymo, apdorojome jūsų atšaukimą“.

 

„Electrek“ teigia, kad pranešimai buvo gauti iš klientų „pagrindinėse saulės energijos rinkose, įskaitant didesnį Los Andželo rajoną, Šiaurės Kaliforniją, Oregoną ir Floridą“.

Taip pat pranešama, kad „Tesla“ atleido saulės energijos planavimo ir projektavimo skyriaus darbuotojus, tačiau kiek jų – nenurodyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(16)
(-2)

Komentarai (3)